3 ماده غذایی برای افزایش نیروی حافظه
نوشته شده توسط : فاطمه باغستانی

 

1. کلم بروکلی
کلم بروکلی مملو از ترکیبات گیاهی قوی از جمله آنتی اکسیدان ها است

همچنین دارای مقدار زیادی ویتامین K است و بیش از 100 of از میزان توصیه شده روزانه (RDI) را در یک وعده (160 گرم) کلم بروکلی پخته  تامین می کند.

این ویتامین محلول در چربی برای تشکیل اسفنگولیپیدها ضروری است ، نوعی چربی که به طور متراکم در سلول های مغز جمع شده است 

چند مطالعه بر روی افراد مسن ، دریافت بیشتر ویتامین K را با حافظه بهتر و وضعیت شناختی مرتبط کرده است

علاوه بر ویتامین K ، کلم بروکلی حاوی تعدادی ترکیبات است که به آن اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی می دهد ، که ممکن است به محافظت از مغز در برابر آسیب کمک کند

خلاصه
کلم بروکلی حاوی تعدادی ترکیبات است که دارای اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی قوی هستند ، از جمله ویتامین K.

 

2. دانه کدو تنبل
تخمه کدو حاوی آنتی اکسیدان های قوی است که بدن و مغز را در برابر آسیب رادیکال های آزاد محافظت می کند 

آنها همچنین منبع عالی منیزیم ، آهن ، روی و مس هستند 

هر یک از این مواد مغذی برای سلامت مغز مهم هستند:

فلز روی. این عنصر برای پیام رسانی عصبی بسیار مهم است. کمبود روی با بسیاری از بیماری های عصبی از جمله بیماری آلزایمر ، افسردگی و بیماری پارکینسون مرتبط است  
منیزیم منیزیم برای یادگیری و حافظه ضروری است. سطوح پایین منیزیم با بسیاری از بیماری های عصبی از جمله میگرن ، افسردگی و صرع مرتبط است 
مس. مغز شما از مس برای کنترل سیگنال های عصبی استفاده می کند. و هنگامی که سطح مس از بین می رود ، خطر ابتلا به اختلالات تخریب کننده عصبی مانند آلزایمر بیشتر است (41 منبع مورد اطمینان ، منبع 42 مورد اعتماد).
اهن. کمبود آهن اغلب با مه مغزی و اختلال در عملکرد مغز مشخص می شود (منبع 43 مورد اعتماد).
این تحقیق بیشتر بر روی این ریز مغذی ها تمرکز دارد تا خود دانه کدو تنبل. با این حال ، از آنجا که دانه های کدو تنبل دارای این ریز مغذی ها هستند ، احتمالاً می توانید با افزودن تخمه کدو به رژیم غذایی خود از مزایای آن بهره مند شوید.

خلاصه
دانه های کدو تنبل سرشار از بسیاری از ریز مغذی ها هستند که برای عملکرد مغز مهم هستند ، از جمله مس ، آهن ، منیزیم و روی.

3. شکلات تلخ
شکلات تلخ و پودر کاکائو دارای چند ترکیب تقویت کننده مغز از جمله فلاونوئیدها ، کافئین و آنتی اکسیدان ها است.

شکلات تلخ دارای 70 درصد یا بیشتر کاکائو است. این مزایا با شکلات شیری معمولی ، که حاوی 10 تا 50 درصد کاکائو است ، مشاهده نمی شود.

فلاونوئیدها گروهی از ترکیبات گیاهی آنتی اکسیدان هستند.

فلاونوئیدهای موجود در شکلات در مناطقی از مغز جمع می شوند که با یادگیری و حافظه سروکار دارند. محققان معتقدند که این ترکیبات ممکن است حافظه را تقویت کرده و همچنین به کاهش سرعت زوال عقل مربوط به سن کمک کند

در واقع ، تعدادی از مطالعات این موضوع را تأیید می کنند

بر اساس یک مطالعه روی بیش از 900 نفر ، افرادی که بیشتر شکلات می خوردند در مقایسه با افرادی که به ندرت آن را مصرف می کردند ، در یک سری کارهای ذهنی ، از جمله برخی از موارد مربوط به حافظه ، عملکرد بهتری داشتند

بر اساس تحقیقات انجام شده ، شکلات همچنین باعث تقویت خلق و خوی مشروع می شود.

یک مطالعه نشان داد که شرکت کنندگانی که شکلات می خوردند ، احساسات مثبتی را در مقایسه با افرادی که کراکر می خوردند تجربه می کردند 

با این حال ، هنوز مشخص نیست که این به دلیل ترکیبات موجود در شکلات است یا فقط به این دلیل که طعم خوش طعم مردم را خوشحال می کند.

خلاصه
فلاونوئیدهای موجود در شکلات ممکن است به محافظت از مغز کمک کند. مطالعات نشان داده است که خوردن شکلات ، به ویژه شکلات تلخ ، می تواند حافظه و حافظه را تقویت کند





:: بازدید از این مطلب : 15
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 شهريور 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: